Wie zijn wij?

Gulcan bV

Gülcan nv is in 1998 door Meneer Bülent Candemir opgericht. Door jarenlange ervaring in de horecasector heeft hij in ’98 beslist om met meneer Cafer Gülen Gulcan nv op te richten.
Sindsdien is Gulcan nv een van de grote spelers op het vlak van horecagroothandel.
Het bedrijf bestaat niet alleen om de horecasector te voorzien van materiaal maar ook om de kwaliteit van de producten te controleren en indien nodig te verbeteren.

Missie

Missie: “Bij Gülcan nv streven we ernaar om de vertrouwde partner te zijn voor restaurants, kebabzaken en horecagelegenheden in België. Onze missie is om hoogwaardige horecaproducten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We streven naar duurzame relaties gebaseerd op integriteit, kwaliteit en uitstekende service. Met ons eigen merk, Senor, streven we ernaar om authentieke smaken en betrouwbare oplossingen te bieden die bijdragen aan het succes van onze klanten. Door voortdurende innovatie en een toegewijde focus op klanttevredenheid, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de horecabranche en de groei en bloei van onze klanten te bevorderen.

 

Visie

Bij Gülcan nv streven we ernaar om de horecagroothandel te transformeren door voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit en service. Onze visie is om de voorkeurspartner te worden voor horecagelegenheden in België, die hen voorziet van een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en oplossingen die hun succes ondersteunen. We streven ernaar om een brug te slaan tussen traditionele smaken en moderne trends, waarbij we onze klanten helpen om te gedijen in een steeds veranderende culinaire omgeving. Met ons streven naar excellentie en onze focus op duurzaamheid, streven we ernaar om een blijvende positieve impact te hebben op onze klanten, onze gemeenschap en de horecasector als geheel.”